marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Măsuri relaxate, liber la concerte în aer liber. Primul concert al trupei Cargo va avea loc la Timișoara

  de - | 29 mai 2020, 4:12 PM | Muzică

  0

  Încet-încet autorităţile ridică interdicţiile impuse de pandemia de coronavirus, iar viaţa începe să revină la normal.

  După anunţul preşedintelui, că din data de 1 iunie sunt permise evenimentele în aer liber cu maximum 500 de participanţi, edilul Timişoarei a decis organizarea unui concert.

  „Sunt convins că și timișorenii așteaptă semne de apropiere, de normalitate… iar artiștii ce să mai vorbim?! Vom încerca să organizăm weekendul viitor, un concert în Piața Libertății”, a declarat astăzi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

  Edilul a anunţat şi artiştii pe care vrea să îi aducă în faţa timişorenilor şi anume pe cei de Phoenix, Cargo și Pro Musica.

  Robu a precizat că vor fi respectate toate măsurile, inclusiv cea care prevede o participare de cel mult 500 de persoane.

  În urmă cu puţin timp, edilul a spus că, din păcate două dintre formaţiile cu acre apurtat discuţii, nu sunt disponibile.

  “Am luat legătura cu cele trei trupe menţionate şi singura disponibilă este Cargo.  Aşadar, sâmbăta viitoare vom avea, în Piaţa Libertăţii, concert Cargo. Evident, cu toate măsurile anticovid luate şi monitorizate cu stricteţe. Facem paşi de revenire la normalitate, dar cu precauţie”, a anunţat Robu, în urmă cu puţin timp.

  sursa: sursadevest

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.