joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Măsurarea ECG și a tensiunii arteriale pe Galaxy Watch 3, disponibilă în România

  de - | 3 martie 2021, 11:30 AM | IT

  0

  În ianuarie, Samsung a anunțat că Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3 vor primi în cele din urmă suport pentru monitorizarea ECG și a tensiunii arteriale în 31 de piețe din întreaga lume. Deși acel anunț a făcut să pară că lansarea a fost iminentă, aceste funcții au devenit în cele din urmă disponibile doar zilele trecute.

  Dar, mai bine târziu decât niciodată. Și mai mult decât atât, România se află printre aceste țări. Iată lista completă a locurilor în care puteți profita acum de noua funcționalitate: Austria, Belgia, Bulgaria, Chile, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Indonezia și Irlanda. Mai sunt pe listă și Italia, Letonia, Lituania, Țările de Jos (Olanda), Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, EAU și Regatul Unit.

  Conform Universmartphone, aplicația Samsung Health Monitor este ceea ce aveți nevoie și, dacă vă aflați într-una dintre țările menționate mai sus, este acum disponibilă pentru descărcare din Samsung Galaxy Store. De asemenea, va trebui să instalați o nouă actualizare de software pentru ceasuri înainte de a putea începe să utilizați aplicația. Această actualizare a fost lansată deja de Samsung și poate ajunge în orice moment pe Galaxy Watch Active 2 și Samsung Galaxy Watch 3.

  Rețineți că monitorizarea tensiunii arteriale necesită calibrare înainte de utilizare. Pentru a face acest lucru, vă trebui să vă măsurați măsura tensiunea arterială atât cu Galaxy Watch 3 sau Samsung Galaxy Watch Active 2, cât și cu un tensiometru de trei ori. Apoi trebuie să introduceți valorile pe care le obțineți în aplicația Samsung Health Monitor. După aceea, puteți utiliza pur și simplu aplicația în sine cu unul dintre cele două smartwatch-uri Samsung.

  Tensiunea arterială crescută poate rezulta din afecțiuni ale creierului, rinichilor și ale inimii. Dacă nu este tratată, poate duce la accident vascular cerebral, boli coronariene și alte complicații.

  Electrocardiograma – ECG sau EKG – este o înregistrare a activității electrice a fibrelor musculare ale inimii. ECG este folosit pentru a măsura ritmul și bătăile inimii, dimensiunea și poziția camerelor inimii, prezența oricăror leziuni ale celulelor musculare ale inimii, efectele medicamentelor pentru inimă și cum lucrează stimulatoare cardiace implantate.

  Dincolo de foarte multe caracteristici pentru verificarea stării de sănătate, aceste două caracteristici diferențiază destul de mult ceasurile inteligente Samsung de cele mai multe articole purtabile de pe piață.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.