Măsură radicală pe strada Mețianu! Băncile de 8000 de euro bucata „au prins aripi”!

  de Mihai Todoca | 11 aprilie 2020, 8:25 PM | Strada | Topic special

  7

  Există o vorbă din bătrâni: „Dacă nu a înțeles cu vorba bună…” , continuarea o știți. Cam așa a fost și situația astăzi pe strada Mețianu, unde în ciuda tuturor Ordonanțelor militare, îndemnurilor, recomandărilor și amenzilor, oamenii huzuresc pe băncile care au costat nu mai puțin de opt miii de euro bucata.

  Așa că administrația a decis să acționeze cam pompieristic, să le ia pe sus și să nu mai lase urmă de bancă pe strada Mețianu, singura stradă pietonală din Arad, raiul boschetarilor și oamenilor străzii, pentru că trebuie să recunoaștem… cam așa a ajuns.

  Pare o măsură radicală, iar asta a recunoscut-o și Călin Bibarț: „Da. Eu am dat dispoziția vineri ca toate băncile să fie ridicate de pe strada Mețianu. Este o măsură extremă, dar am constatat că este o zonă în care mai mulți nu vor să înțeleagă că nu acum este momentul să stăm afară pe bănci, am luat decizia de a le ridica cu totul. Acestea vor fi depozitate, iar când va trece toată nebunia asta, desigur că le vom pune la loc. Unde sunt zone în care la fel se aglomerează lumea, facem ce putem și noi.”

  Deci, dacă nu au înțeles cu vorba bună, cu îndemnul de a sta în case… băncile au fost stropite cu Red Bull și „au prins aripi”.

  Oricum, ca să subliniem, această ridicare a băncilor, care au costat fiecare 8000 de euro, aspectul fiind „studiat” (rețineți că nu spunem „cercetat”) de procurori în urmă cu câțiva ani, pare simbolică. Ele au fost amplasate într-unul mandatele lui Gheorghe Falcă și au produs un imens scandal la vremea respectivă, fiind supraevaluate. Iar acum primarul în funcție le scoate.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. @ Bibarț
   Primarule de paie, dacă Oamenii de pe Mețianu se vor muta „mai încolo” și vor dormi pe lângă statuia eroilor din Piața Avram Iancu, o s-o „ridici” și pe ea, că deh, trebuie combătut corona??? Ești „tare” de tot mă marionetă de Papier mâché! Arestează-ne pe toți mă deșteptule, să știi o treabă. Când orașul va fi gol vei putea defila în voie cu camerele ziarelor pupincuriste după tine, continuând cu singurul lucru care te interesează cu adevărat, Campania personală să-i lingușești pe arădenii „orbi” și panicați, că poate-poate reușești să-ți lipești de cur scaunul de primar pe 4 ani.
   O decizie cretină ca și comportamentul care a plămădit-o. O să ajungi o vedetă internațională … ca exemplu de prostie crasă! Iar ne facem un „renume de invidiat” în lumea mare. Ți-ai dovedit bărbăția! Dormi mai bine acum?
   Huooooooooooooo!!!

   --7 voturi
   +1
   -1
   • @Nelu și toți cu aceeași părere
    .
    „Supraevaluate sau nu, bine a facut acum!” O bagatelă, ai dreptate … aproape 8 mii de euro/bancă este o sumă normală, în condițiile în care la Județean nu au avut cu ce să facă treabă, ca acum 30 de ani și cât de cât s-au scos acum donații??? Cam cum vă funcționează vouă Cerebelul??? Pe sărite probabil. … Băncile erau de vină că oamenii fără acoperiș deasupra capului, în situația de pandemie au fost lăsați de capul lor și nu au fost încarantinați??? Ori … și voi sunteți din cei care deserviți sistemul de hoție al resurselor condus de numitul falca&company. În loc să rezolve temporar câțiva fără adăpost, au ridicat 10 bănci. Briliantă idee, nu?! Nu vă doare tare de tot capul când creierașul de furnică debitează assemenea cretinisme?
    .
    „Si in alte tari au procedat asa.” … serios? În care? Pe la Erdogan cumva? … dar hai să zicem că s-au mai găsit câțiva cu judecata la fel de primitivă. De ce trebuie mereu ca românii să-i copieze pe cei mai proști???
    .
    „ De cand au dat liber la pietari din nou, cu ordonanta 8, parca au innebunit oamenii! Misuna ca furnicile pe Metianu si in piata.” … tu probabil mânci pe gratis, sau îți dă mâna să comanzi mâncare la ușă. Dar mai există o majoritate care sunt cu finanțele la nivel de supraviețuire … și ăștia ar trebui să facă ce? Să trăiască cu apa și pită? Piețarii sunt focarul de răspândire al covid-19?
    .
    Măăă … voi sunteți din neamul lui Bibi și noi nu știam. De când vi se întrezărește și vouă un „viitor luminos” în rândul „elitei arădene” ați devenit și voi gânditori și făcători de bine ai acestui neam. Mă mir că nu ați propus ca cei fără adăpost să fie pușcați și incinerați.

    --1 voturi
    +1
    -1
  2. Deja este hiperpolitizata situatia sociala creata de viroza momentului.Nu mai postati atatea articole despre politicieni.Cand va incepe campania electorala(oficial) vor avea tot timpul sa ,se manifeste’ in public.Atunci se va vedea concret ce au realizat pentru comunitate.Scrieti mai multe interviuri cu medici,opinii ale bolnavilor(contactati telefonic),starea psihologica a populatiei,cum se descurca oamenii cu veniturile epuizate,planurile de redresare economica(ipoteze) si multe altele despre perceptia actualitatii sociale.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.