Mașini „pierdute” în Franța și Germania, găsite la Arad și la Galșa

  de Special Arad | 26 October 2021, 11:31 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat în municipiul Arad un autoturism căutat de autoritățile franceze, deținut de un arădean de 38 de ani, și un alt autoturism, căutat de autoritățile germane, aflat în posesia unui bărbat de 49 de ani, din Galșa.

  Autoturismele au fost reținute de polițiști, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii situației juridice din Franța și Germania.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.