joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mașini noi pentru IPJ Arad

  de Special Arad | 8 iunie 2018, 1:33 PM | Știri Arad

  1

  În vederea acoperirii deficitului de parc auto de la nivelul structurilor operative, la nivelul Poliției Române au fost achiziționate peste 560 de autospeciale de intervenție noi, atât pentru Poliția Română cât și pentru Poliția de Frontieră.

  199 de autoturisme au intrat în dotarea Inspectoratului General al Poliției Române până în acest moment, urmând ca până la data de 18 iunie să fie recepționate alte 262 de autoturisme Dacia Logan.

  În această dimineață, la Inspectoratului de Poliție Județean Arad au sosit 12 autospeciale de poliție de intervenție inscripționate, având în dotare pe lângă rampele de semnalizare acustice și optice, prize pentru stații, acumulatori suplimentari precum și alte accesorii în vederea optimizării intervenției polițiștilor la intervenții.

  9 autospeciale au fost repartizate în mediul rural, la posturile de poliție Beliu, Conop, Moneasa, Săvârșin, Secusigiu, Semlac, Socodor, Șagu și Tîrnova, 2 la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Arad și 1 la Biroul Autostrăzi.

  auto10 auto11 auto auto4 auto5 auto7 auto8

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.