A recunoscut zeci de violuri și infracțiuni sexuale. Infracțiunile ofițerului de poliție metropolitană s-au derulat pe o perioadă de 17 ani

  de Special Arad | 16 January 2023, 6:38 PM | Internaţional

  0

  Ofițerul David Carrick, de la Poliția Metropolitană, a recunoscut că este un violator în serie care a săvârșit zeci de infracțiuni sexuale timp de 20 de ani, potrivit BBC. Un ofițer al Poliției Metropolitane, care s-a folosit de poziția sa pentru a comite infracțiunile, a recunoscut zeci de violuri și infracțiuni sexuale împotriva a 12 femei. David Carrick, în vârstă de 48 de ani, care a cunoscut unele victime prin intermediul site-urilor de întâlniri, a pledat vinovat pentru 49 de infracțiuni, comise de-a lungul a două decenii.

  Poliția metropolitană a oferit scuze după ce s-a aflat că un angajat a intrat în atenția anchetatorilor pentru nouă incidente, inclusiv acuzații de viol, între 2000 și 2021. Un ofițer superior a declarat că infracțiunile sale au fost „fără precedent în poliție”.

  Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat că este „absolut dezgustat și îngrozit” de crimele lui Carrick. El a mai spus că „trebuie să se răspundă la întrebări serioase despre cum a putut să abuzeze de poziția sa de ofițer în acest mod îngrozitor”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.