luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Agenții de poliție de la IPJ Arad, avansați în grad de Ziua Poliției Române

  de Special Arad | 25 martie 2021, 11:33 AM | Știri Arad

  2

  Astăzi este Ziua Poliției Române și aceasta a fost sărbătorită la IPJ Arad prin avansări în grad. Astfel, cu ocazia Zilei Poliției Române, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 3 ofițeri și 12 agenți de poliție. De asemenea, au mai fost avansați la termen, în gradul profesional următor, 26 de ofițeri și 42 de agenți de poliție.

  Pentru rezultate deosebite, subcomisarul Iabloncic Francisc a fost distins cu insigna onorifică “Polițistul de onoare al anului”, fiind singurul polițist de investigații criminale din țară care a primit această distincție din partea conducerii Poliției Române. Acesta a desfășurat activități în dosare penale de anvergură, privind destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în furturi de seifuri, tâlhării și incendieri de autovehicule.

  „Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad transmite colegilor noștri felicitări pentru activitățile desfășurate și succes în carieră!”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.