Mărțișor inedit la Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrunn

  de Special Arad | 1 martie 2019, 8:11 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn Arad” lansează un proiect intitulat „Poluarea în Arad”, în cadrul căruia se va elabora o lucrare cu caracter științific.

  Lucrarea va fi elaborată de elevii clasei a 11-a B în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Arad, Garda de Mediu Arad și un grup de profesori de la Liceul German.

  Lansarea proiectului are loc vineri, 1 martie 2019 ora 09:00, în sala de sport a clădirii din str. Posada nr. 19 și își propune să crească gradul de conștientizare al arădenilor cu privire la consecințele poluării.

  Directorul Liceului „Adam Müller Guttenbrunn” Arad, dl. Mario Stoica declară că este încântat de proiect și le urează succes tinerilor implicați.

  Dl. Sorin Brădicean – comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu, Comisariatul Județean Arad, precizează că este un proiect binevenit care încearcă să implementeze educația privind protecția mediului începând cu vârsta copilăriei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.