duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mărțișoare speciale, împărțite de copilașii unei grădinițe private din Arad și polițiștii de la Rutieră

  de Andrada Bobiș | 1 martie 2023, 2:41 PM | Știri Arad

  1

  Miercuri, 1 martie, toate șoferițele care au trecut prin fața unei grădinițe private din Arad au primit cu mari emoții, mărțișoare din partea preșcolarilor.

  Șoferițele au fost oprite în trafic de agent șef adj. Banici Ioana și agent Neșiu Marius, reprezentanții Biroului Rutier Arad care au coordonat întreaga activitate și alături de cei mici au oferit mărțișoarele realizate de copii.

  Nu mici au fost emoțiile soferițelor când au fost oprite în trafic de polițiști, dar mai ales în momentul în care și-au dat seama defapt care a fost motivul pentru care polițiștii le-au făcut semn să oprească.

  Șoferițele au primit cu mare bucurie-n suflet aceste mici atenții, însoțite de tradiționala urare: „Vă dorim o primăvară frumoasă”.

  „Mi-ați făcut ziua cu adevărat frumoasă, cu acești copii minunați”, a declarat una dintre doamnele oprite în trafic.

  Astfel de momente sunt de neuitat, iar bucuria de-a oferi mici zâmbete femeilor de 1 martie sunt simțite de toți cei implicați în această acțiune organizată de mai bine de 13 ani, an de an la rând, de grădinița respectivă în colaborare cu reprezentanții Biroului Rutier Arad. Activitatea de astăzi denumită „Oferim mărțișoare zâmbitoare” este prevăzută în proiectul de parteneriat dintre grădiniță și Biroul Rutier Arad.

  Mici atenții sunt binevenite întotdeauna, cu atât mai mult cu cât sunt oferite de mânuțele unor copii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aceeași limbă de lemn in fiecare an. Aceeași polițiști care în restul anului au dat 8 amenzi PE ZI TOȚI, PE TOT JUDEȚUL, vin de 1 martie să împartă niște nimic.
   La mine pe lângă casă trec tirurile cu 80 de se cutremura totul iar prin oraș ești un care de nervi zilnic pentru că ei NU EXISTĂ.
   Dar e bine că dau mărțișoare.

   Copilașii au tot meritul și respectul.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.