joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Măldărășanu: „O victorie meritată a celor de la UTA”

  de Lucian Dănilă | 2 decembrie 2023, 5:28 PM | Sport

  1

  Antrenorul formației FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, a recunoscut la finalul partidei pierdute de echipa sa cu UTA că gruparea arădeană merită victoria.

  „O victorie meritată a celor de la UTA datorită reprizei a doua. Consider că prima repriză a fost una echilibrată. Noi am avut primele situații de a înscrie, după ei au echilibrat balanța.

  A fost un meci de luptă. A doua repriză a fost mai bună pentru ei, noi am făcut câteva greșeli și ei au căpătat curaj, au venit mult peste noi. Din punct de vedere tactic, era clar, pasul lung, mingea a doua, reacție, echilibru”, a spus Marius Măldărășanu, la interviul de după joc.

  „Trebuie să trecem peste această înfrângere pentru că vin meciuri grele. Probabil, după această etapă, este posibil să ieșim din play-off. De data aceasta era bun un egal cu UTA. Important e să faci cât mai multe puncte, așa am plecat de la început, să scoatem maxim de la fiecare meci. A venit și înfrângerea după atâtea etape. N-am jucat că băgăm autobaza în poartă și să se termine egal. A venit și înfrângerea, e dureroasă”, a continuat Măldărășanu.

  În urma acestui rezultat, UTA Arad se află pe locul al 9-lea în Liga 1, cu 22 de puncte în 18 meciuri. Hermannstadt ocupă poziția a 6-a a ierarhiei, ultima din play-off, cu 25 de puncte obținute după 18 runde.

  Citește și: 

  Mircea Rednic: „Este o victorie meritată cu multe ocazii”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.