Marius Copil sub semnul complexului francez

  de Lucian Dănilă | 30 April 2014, 5:46 PM | Sport

  0

  Marius Copil (163 ATP) a fost eliminat încă din primul tur al turneului Tunis Open (dotat cu premii în valoare totală de 125.000 de dolari), pierzând din nou în fața unui francez, Marc Gicquel (146 ATP), scor 2-6, 6-3, 3-6, după ce l-a București l-a învins Paul Henri Mathieu. Între cei doi tenismani a fost cea de a patra întâlnire directă, scorul fiind favorabil francezului care a împlinit 37 de ani, scor 3-1.

  În anul 2008 Gicquel a atins cea mai bună clasare din carieră, locul 37, în timp ce Copil a urcat cel mai sus doar pe locul 125. Copil va evolua de luni la Mastersul de la Madrid, el primind un wild-card de la proprietarul turneului, miliardarul român și totodată fost mare tenisman, Ion Țiriac. Pentru participarea în turneul de la Tunis, Copil a primit 1.300 de dolari, dar nu a adunat niciun punct în ierarhia ATP.

  El a pierdut și în turneul de dublu. Marius Copil a făcut pereche cu Adrian Ungur, dar au pierdut, scor 6-3, 5-7, 4-10, în fața cuplului argentinian Arguello/Cervantes.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.