Marius Copil a părăsit Statele Unite înainte ca virusul să îi lovească pe americani. „Când primesc un zâmbet de la copil, mi se luminează ziua”

  de Dan Lazăr | 15 aprilie 2020, 6:06 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sport

  0

  După cum SpecialArad a informat în premieră, tenismenul arădean Marius Copil a devenit tată în America, dar s-a întors în România chiar înainte ca virusul să-i lovească pe americani.

  Cel mai bine clasat tenismen român, aleasa sa Ramona și fiul lor de doar câteva luni, Artur, sunt la București, acolo unde arădeanul s-a stabilit de mai mulți ani. În primele săptămâni, tânăra familie a fost ajutată, atât în SUA, cât și în București, de mama lui Marius, Vasilica Copil, care însă apoi s-a reîntors la Arad.

  „E frumos să stau cu cel mic, să schimb scutece, să stau cu el noaptea. Eram obișnuit să fiu doar eu pe primul loc. E o experiență plăcută, mă bucur foarte mult, îl vâd cum crește și când mai primesc câte un zâmbet de la el mi se luminează ziua. Aștept să crească, să poată să alerge…”, a spus Marius Copil, la ProTv.

  Ca un element de culoare, în aceeași zi cu bebelușul lui Copil, în 7 februarie 2020, s-a născut și fetița lui Enrique Iglesias, Mary.

  „E bine că Roland Garros se va juca mai târziu”

  Referitor la tenis, Copil a spus, conform sursei amintite: „La Wimbledon era de așteptat să se anuleze, vara e foarte scurtă, terenurile de iarbă nu le poți manevra așa de usor. La Roland Garros e foarte bine că încearcă sa joace anul aacesta și că l-au mutat mai târziu. Nu mi-a plăcut că nu ne-au întrebat dacă suntem ok sau nu cu el. Trebuia să vorbească și cu noi sau cei din consiliu, care sunt 10 jucători, ca să vedem ce dată punem exact”. Arădeanul de 29 de ani crede că data de 13 iulie, când este pevăzut a se reluat tenisul, este una prea optimistă.

  615.895 de cazuri și 26.185 de decese din cauza coronavirusului înregistra, miercuri, SUA, fiind pe primul loc între țările lumii într-un nedorit clasament al cazurilor și deceselor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.