duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Copil a devenit tată pentru a doua oară. Soția tenismenului arădean a născut o fetiță

  de Dan Lazăr | 26 decembrie 2023, 12:30 PM | Monden | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Tenismenul arădean se poate considera un om împlinit, pe lângă o carieră de succes – a nu se uita faptul că a fost numărul 57 mondial și a jucat două finale ATP, la Sofia și la Basel (în compania marelui Federer) – are o soție frumoasă și, de curând, a devenit pentru a doua oară tată, fiica sa Ana născându-se la finele lunii noiembrie, la București.

  Primul copil al soților Ramona (fostă Iacob) și Marius Copil este un băiat, Arthur, adus pe lume în februarie 2020, în Statele Unite ale Americii.

  Reamintim că părinții lui Marius Copil (29 de ani) au fost sportivi de performanță, bunicul Crăciun „Jean” jucând rugby, iar bunica Vasilica, handbal.

  Din punct de vedere sportiv, Marius este al doilea român din ierarhia ATP, ocupând locul 320 mondial, fiind o „rachetă” de bază în Cupa Davis, acolo unde în februarie 2024 România va juca în Grecia.

  Sportivul de 33 de ani născut la Arad și stabilit în Capitală a avut în acest sezon un trofeu câștigat la Bacău (premii 25.000$ + H) și o semifinală la ATP Challenger Biel (Elveția), atinsă după ce a trecut și de faza calificărilor.

  1415 ași a reușit cel poreclit „Tunarul din Carpați” în cariera sa profesionistă.

  Citește și: Tenismenul arădean Marius Copil a oficializat relația cu Ramona, constănțeanca care i-a dăruit, la începutul anului, un copil

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.