duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Marilyn Monroe, „bătută” de un fotomodel

  de - | 23 noiembrie 2016, 1:02 PM | Undeva

  2

  Conform unui studiu făcut de compania de cosmetice NKDb și susținut de tabloidul The Mirror, cea mai frumoasă femeie a secolului nu mai este Marilyn Monroe.

  Eleganța lui Marilyn Monroe, trupul său și frumusețea au făcut-o să fie pe primul loc în categoria celor mai frumoase femei din lume. Chiar pe primul loc. Dar potrivit unui studiu recent, ea a fost detronată de un fotomodel, scrie national.ro. E adevărat, și noua frumusețe a ultimei sute de ani arată, și ea, bine de tot.

  Femeia secolului este acum Cara Delevigne, de numai 24 de ani.

  cara-delevingne-nude-nr-1

  În 2012 și 2014, Delevingne a câștigat premiul „Modelul anului” din partea British Fashion Awards și a apărut în show-uri pentru case de modă precum Burberry, Mulberry, Dolce & Gabbana și Jason Wu. În 2014, Delevigne s-a clasat pe locul 6 în topul modelelor după venituri în acel an, cu câștiguri de 3,5 milioane dolari.

  Potrivit aceluiași sondaj, Marilyn Monroe s-a plasat pe locul 2, pe locul 3 se află Kim Kardashian, urmată de Audrey Hepburn pe locul 4 și Twiggy pe locul 5. De când a slăbit, Adele este și ea în centrul atenției pentru frumusețea ei, clasându-se astfel, în acest top, pe locul zece.

  marilyn-monroe-pe-locul-2kardashiancaaudrey-hepburntwiggyelizabeth-taylorkylie-jennerdita-von-teesegwen-stefaniadele

  Top 10

  1. Cara Delevingne
  2. Marilyn Monroe
  3. Kim Kardashian
  4. Audrey Hepburn
  5. Twiggy
  6. Elizabeth Taylor
  7. Kylie Jenner
  8. Dita Von Teese
  9. Gwen Stefani
  10. Adele

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • De acord, cu o completare.
    Marilyn este mai mult decât o femeie frumoasă, nu joacă în aceeasi categorie cu modelele și celebritățile preparate de azi.
    Ea a fost un fenomen, un simbol, poate o piatră de hotar privind sensibilitatea nouă care așeza femeia la egalitate cu barbatul făra să renunțe însă la acel mister feminin etern.
    „Frumusețile” actuale sunt produse ale unui mercantilism planetar exact ca telefoanele smart care se reînnoiesc anual fără să atingă vreodată romantismul unei cabine telefonice din care o anunțai pe iubita că ai sosit.
    BB a fost MM pentru Europa, tot așa alte câteva vedete feminine din anii saizeci-șaptezeci care te impresionau nu doar sau nu numai prin frumusețe, ci prin prezență.
    Semnificativă din acest punct de vedere Adele, poate singura care de când „a slăbit”, dar de fapt cu mult înainte, este în aceeași categorie cu BB si MM, Lollobrigida, Loren, Deneuve și înca câteva.

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.