sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, în conflict de interese

  de Special Arad | 20 decembrie 2016, 11:07 AM | Știri Arad | Zăbrani

  0

  Știri Arad. Agenția Națională de Integritate transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că primarul comunei Zăbrani, liberalul Marian Toader, se află într-un posibil conflict de interese de natură penală.

  Iată comunicatul ANI:

  În calitate de primar, a promovat un proiect de Hotărâre prin care a propus aprobarea unificării unei suprafețe de teren aparținând proprietății private a comunei și o proprietate privată a S.C. Oil Distribution S.R.L., societate la care acesta deține calitatea de asociat unic. Ulterior adoptării Hotărârii Consiliului local, între comuna Zăbrani și S.C. Oil Distribution S.R.L., a fost încheiat Actul de alipire.

  Astfel, există indicii cu privire la posibila săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul penal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.