sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Maria a dispărut acum șase ani. A fost ucisă și apoi dată mâncare la porci

  de - | 8 septembrie 2023, 3:17 PM | Internaţional

  0

  Maria Chindamo, o femeie de afaceri din Italia care a dispărut în urmă cu șase ani, a fost ucisă, iar cadavrul i-a fost dat hrană la porci, au comunicat anchetatorii din Italia, care au făcut publice datele investigației privind dispariția bizară a femeii.

  Cel care a ucis-o este un mafiot din clanul ‘Ndrangheta din zona Vibonese, căruia ea nu a vrut să îi vândă un teren. Mafiotul a fost arestat alături de alți 80 de membri ai grupării, scrie Il Mattino. Maria Chindamo a dispărut în 6 mai 2016 de la ferma ei din Limbadi. Anchetatorii au descoperit că a fost ucisă din cauza unei afaceri imobiliare, iar corpul i-a fost dat hrană la porci, pentru a i se pierde urma. Detaliile macabre au fost făcute publice de către carabinierii care au anunțat că ucigașul, Salvatore Ascone, în vârstă de 57 de ani, a fost arestat împreună cu alți 80 de membri ai grupării ‘Ndrangheta.

  Femeia a fost omorâtă deoarece a refuzat ofertele mafioților care voiau să îi cumpere terenul. Maria Chindamo moștenise terenul de la fostul soț, care se sinucisese în 2015. În comiterea crimei, Ascone a fost ajutat de alte două persoane – un minor la acel moment și un bărbat care între timp a murit. Vincenzo Chindamo, fratele Mariei Chindamo, a declarat că arestarea criminalului face dreptate în acest caz.

  Citește mai departe cu click aici

  Citește și:

  Mafia siciliană a jurat răzbunare împotriva unui român. Acesta ar fi comis două crime oribile

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.