Marfă contrafăcută, în magazine din Chișineu-Criș

  de Special Arad | 22 June 2022, 2:05 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii economici desfășoară, în această perioadă, mai multe controale la societățile comerciale din municipiu și județ, pentru verificarea legalității comercializării produselor cu marcă înregistrată.

  Astfel, în urma controalelor efectuate la mai multe magazine din Chișineu-Criș, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 80 de articole de îmbrăcăminte purtătoare de însemne ale unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare estimativă de aproximativ 7.700 de lei.

  În cauză a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.