joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Marcel Neacșu, în vârstă de 49 de ani, este victima crimei de ieri, din apropiere de Turnu! Totul ar fi pornit de la o glumă…

  de Lucian Dănilă | 2 martie 2020, 12:12 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Crima de ieri, de la o stână din apropiere de localitatea Turnu, a alertat autoritățile din Arad. Polițiștii au împânzit zona și în foarte scurt timp i-au descoperit pe criminali.

  Informațiile sunt destul de confuze și, dacă inițial s-a vorbit despre doi criminali, se pare că doar unul dintre cei doi care au fost prinși se face vinovat de omor. Victima este Marcel Neacșu, în vârstă de 49 de ani, care era cioban la acea stână. Necăsătorit, Marcel Neacșu este originar din județul Botoșani, dar s-a mutat în zona Aradului încă din anii adolescenței, aici fiind și locul unde a absovit liceul.

  De o bună bucată de vreme lucra ca cioban. „Asta i-a plăcut lui. Nu era căsătorit, nu avea nici copii”, ne spunea sora celui decedat, Mirela.

  Din informațiile pe care le avem până acum, se pare că scandalul a degenerat în urma unei glume făcute de victimă. „Era un om glumeț, dar bun. E adevărat că îi plăcea să mai consume băutură, dar nu era deloc violent”, a continuat sora lui Marcel Neacșu.

  Probabil pe fondul consumului de alcool, acea glumă a aprins spiritele și Marcel Neacșu a fost lovit puternic cu un obiect contondent din lemn, iar loviturile i-au provocat decesul.

  „Părinții lui nici nu știu nimic încă”, a încheiat doamna Mirela, sora victimei.

  Citiți cu click pe titlul de mai jos și:

  Doi dintre cei care au omorât în bătaie un muncitor de la o fermă de lângă Turnu au fost prinși. Cercetările continuă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.