duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Premierul Marcel Ciolacu: ”Celebrele păcănele să fie eliminate din toate orașele, așa cum este peste tot în Europa”

  de - | 2 septembrie 2023, 7:40 PM | Naţional

  0

  Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat (PSD) s-a reunit, sâmbătă dimineața, la Palatul Parlamentului.

  Partidul Social Democrat a votat excluderea primarului din Crevedia, Florin Petre. De asemenea, primarul Caracalului, Ion Doldurea, a fost suspendat din PSD. Acesta este tatăl lui Ionuț Doldurea, patronul stației GPL din Crevedia care a explodat sâmbăta trecută, deflagrație în urma căreia 3 persoane au fost ucise, iar 55 rănite.

  După încheierea ședinței conducerii PSD, premierul Marcel Ciolacu a vorbit, printre alte subiecte, și despre problema jocurilor de noroc în România.

  Mai mult, Marcel Ciolacu a precizat că există și o propunere la Camera Deputaților, care vizează exact acest subiect, respectiv eliminarea ”păcănelelor” din toate orașele României.

  ”Avem și o propunere la Camera Deputaților privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: celebrele păcănele să fie eliminate din toate orașele, așa cum este peste tot în Europa”, a transmis Marcel Ciolacu.

  Sursa: Gândul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.