Maraton caritabil în Micălaca pentru salvarea acestui copil special! „Tundem, coafăm și donăm pentru Alin”

  de Lucian Dănilă | 9 August 2017, 12:15 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  „Alin Palage este un copil special, un copil fericit, un copil puternic, cel mai puternic”, scrie în anunțul postat de familia acestuia în care este anunțat evenimentul caritabil care va avea loc în weekendul viitor la Orizont Caffe-Pizzeria din cartierul Micălaca, zona 700 (cu click aici puteți intra pe evenimentul de pe Facebook).

  Alin Palage a fost diagnosticat cu leucemie, este momentan internat la Roma pentru tratament, iar cei implicați în acest adevărat maraton de tuns și coafat doresc să-i aducă o bucurie atât lui cât și familiei, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 3 ani.

  Evenimentul va avea loc la data de 1 septembrie. Alex Stănescu, soția lui Alina Stănescu Siladi, Mimi Mihaela Giurgiu și Eric Fabi vor tunde și coafa începând cu vineri dimineața de la ora 9 până sâmbătă seara la ora 18. Vor tunde, vor coafa, iar toate încasările vor fi donate pentru Alin Palage.

  „Într-o ambianță plăcută, la o cafea, un suc, vă așteptăm la Orizont Caffe-Pizzeria, în Micălaca, zona 700. Pentru detalii contactați-ne în privat (mai jos aveți conturile de Facebook ale tuturor celor implicați). Vă mulțumim”, se arată în anunțul de pe Facebook.

  Alex Stănescu

  Alina Stănescu Siladi

  Mihaela G Mimi

  Eric Fabi

  alin palage 2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.