sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Manifestările cu ocazia Zilei Armatei Române | Program

  de Special Arad | 24 octombrie 2019, 10:55 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  25 Octombrie este sărbătoarea de cinstire a tuturor ostaşilor prin a căror luptă dreaptă a fost eliberată glia străbună, momentul de împlinire a bucuriilor tuturor înaintaşilor. Ca în fiecare an, Garnizoana Arad organizează activităţi în data de 25 octombrie, menite să amintească lupta şi jertfa Armatei Române. Programul se va desfășura astfel:

  La Monumentul Eroilor de la Păuliș, lângă localitatea Păuliș din județul Arad, între orele 0830 – 0930 se va desfăşura ceremonialul militar şi religios cu depuneri de coroane şi jerbe de flori, urmat de defilarea detașamentului de militari din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu GOLESCU” din Arad.

  La Monumentul Ostaşului Român, în Piaţa Avram Iancu din Arad, între orele 1100 – 1200 se va desfăşura ceremonialul de sfințire a drapelului de luptă al Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu GOLESCUși ceremonialul militar şi religios cu depuneri de coroane şi jerbe de flori, urmat de defilarea detașamentului de militari din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu GOLESCU” din Arad.

  Retragerea cu torțe a militarilor Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu GOLESCUpe itinerarul: Platoul din fața Palatului Administrativ – B-dul Revoluției (sensul de mers Podgoria – Teatrul Ioan Slavici) – P-ța Avram Iancu – Str. Nicolae Bălcescu – Podul Decebal – Cetate, între orele 1900 – 2000.

  „Îi aşteptăm cu drag pe toţi veteranii de război, cadrele militare în rezervă şi retragere precum şi pe toţi cei ce doresc să fie alături de noi la acest ceas aniversar”, spun reprezentanții Garnizoanei Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.