luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Maneliști tâlhăriți și șantajați de interlopi din Clanul Duduienilor. Percheziții ale mascaților în București și alte două județe

  de - | 21 iulie 2020, 12:43 PM | Naţional

  0

  (foto: Arhivă)

  Polițiștii fac, marți dimineața, 11 percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar de tâlhărie și șantaj.

  Conform unor surse judiciare, perchezițiile au loc la clanul Duduienilor, care ar fi tâlhărit mai mulți maneliști după spectacole sau i-ar fi obligat să cânte gratis.

  O sută de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliției Române, pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară și 13 mandate de aducere.

  Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

  Treisprezece persoane vor fi duse la audieri la sediul Serviciului Grupuri Infracționale Violente.

  Acțiunea beneficiază de sprijinul Unității Teritoriale de Analiza Informaţiilor, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

  Sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.