joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Managerul Spitalului Județean din Timișoara, schimbat printr-un mesaj pe WhatsApp. Angajații instituției protestează

  de - | 1 decembrie 2019, 9:54 AM | Recomandările editorilor | Regional

  1

  Angajații Spitalului Județean de Urgență din Timișoara protestează față de demiterea managerului, dr. Marius Craina(foto: Captură TV: Digi24)

  Managerul Spitalului Județean din Timișoara a fost schimbat printr-un ordin de ministru, acesta fiind anunțat că nu va mai ocupa funcția printr-un mesaj pe WhatsApp, transmite Digi24. Vestea i-a înfuriat pe angajați, care au ieșit în fața spitalului, să protesteze față de decizie. Spun că nu sunt de acord ca politicul să dicteze regulile din sănătate și vor ca fostul manager să se întoarcă.

  Zeci de medici și asistente au protestat sâmbătă la Timișoara în fața Spitalului Județean, nemulțumiți de schimbarea managerului instituției, Marius Craina.

  „Craina, nu pleca! Craina, nu pleca!”, au strigat ei, scandând numele managerului demis.

  Angajații au aflat hotărârea luată de minister, iar modul în care s-a procedat i-a nemulțumit și mai mult pe oameni.

  Reacția ministrului sănătății, Victor Costache, nu a întârziat să apară: „În cazul de la Timișoara, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brânzei, schimbarea managerului interimar, prof. univ. dr. Lucian Craina, vine ca urmare a faptului că se dorește o creștere a performanței activităților medicale din acest spital și nicidecum vreo vendetă politică”.

  Citește mai multe și vezi reacțiile angajaților Spitalului Județean din Timișoara cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.