miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update Managerul LEONI Wirings a fost înjunghiat! S-a prăbușit în stradă

  de Special Arad | 16 septembrie 2016, 4:01 PM | Naţional

  0

  Un incident grav s-a produs în urmă cu puțin timp. Un bărbat, cetățean francez, director la firma Leoni Wiring Systems Pitești, a fost înjunghiat. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

  Bărbatul, Luc Nenon, în vârstă de 59 de ani, managerul general de la Leoni Wiring Systems Pitești, a fost înjunghiat cu un cuțit în omoplat. Suspectul este soția lui, tot cetățean francez. Incidentul s-ar fi produs, posibil în urma unui scandal conjugal, în locuința celor doi, scrie epitesti.ro.

  După incident, managerul ar fi ieșit din casă, prăbușindu-se mai târziu în stradă, în zona Prelungirea Craiovei din Pitești, acolo unde a fost găsit.

  Poliția a declanșat o anchetă, urmănd să afle exact circumstanțele în care s-a produs incidentul.

  FOTO: epitesti.ro

  UPDATE 17:10

  La această oră, soția victimei este audiată de polițiști. Ea a fost dusă cu greu la IPJ Argeș. Aflată în stare de ebrietate, aceasta a cerut să vină un reprezentant al Ambasadei Franței, dar în cele din urmă s-a lăsat convinsă să fie condusă la poliție pentru audieri.

  frantuzoaica3

  FOTO: ziarobiectiv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.