marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Mama copilei de 12 ani găsită moartă în ladă a fost ridicată de polițiști de la Vama Nădlac! „A zis că o duce acasă…”

  de - | 9 iunie 2023, 4:58 PM | Naţional | Știri Arad

  0

  Mama copilei de 12 ani găsită moartă într-un apartament din București a ajuns în țară prin Vama Nădlac, unde a fost așteptată de polițiști, care au escortat-o până în București.

  Ea a stat de vorbă cu reporterii, susținându-și nevinovăția. Anchetatorii spanioli par să fi ajuns la aceeași concluzie.

  După ce marți, ea fusese reținută, în Spania, fiind considerată suspectă în cazul morții violente a fiicei ei, Ana, în prezent, încadrarea juridică i-a fost schimbată de la suspect la martor.

  „Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele!”, a declarat mama Anei, noaptea trecută, potrivit adevarul.ro.

  Ilie Marcel Șerbuc, concubinul femeii, este acum principalul suspect. Bărbatul a devenit cel mai căutat bărbat din Europa. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare Interpol, surse din anchetă spun că s-ar ascunde în Olanda.

  Mama fetei crede, de asemenea, că partenerul său ar fi vinovat.

  „Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”, a povestit ea.

  După ce și-a petrecut sărbătorile Pascale alături de mamă și concubinul acesteia, pe data de 21 aprilie Ana ar fi trebuit să se întoarcă la tatăl ei. Fosta soție nu i-a mai răspuns la mesaje, lucru care l-a determinat pe bărbat să meargă la poliție.

  Copila a fost dată dispărută pe 3 mai și găsită moartă fix o lună mai târziu. Fata de numai 12 ani nu a mai fost văzută de dinainte de Paște. Potrivit legiștilor, ea a murit în chinuri groaznice.

  Principalul suspect ar fi părăsit țara pe data de 14 aprilie cu destinația Spania și s-a întors în România pe data de 10 mai. Apoi ar fi plecat în Olanda, potrivit polițiștilor. Cei care îl cunosc l-au descris ca pe un personaj retras și ascuns. Bărbatul și-ar fi agresat propria mamă, în trecut.

  Sursa: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.