miercuri, 4 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Majorete, natație, șah și gimnastică aerobică, sâmbătă, pe agenda iubitorilor de sport din Arad

  de Dan Lazăr | 8 iunie 2023, 9:06 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Trei evenimente sportive au loc concomitent sâmbătă în municipiul nostru, fanii sportului fiind așteptați să vizioneze concursuri de majorete, natație și gimnastică aerobică, la Polivalentă, bazinul din Subcetate, respectiv sala UAV.

  ACS Mistral Arad, clubul condus de prof. Emese Erdei, va organiza sâmbătă, 10 iunie, de la ora 9.30, a XVI-a ediție a Concursului internațional de majorete și twirling „Dacing Europe”. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor „Victoria”.

  Sâmbătă, pe trei fronturi

  Sămbătă se anunță un spectacol de zile mari și în bazin, unde se va desfășura ediția inaugurală a concursului de înot „Cupa de Vest”, cu participarea a 14 cluburi din Reșita, Timișoara, Alba Iulia și Arad.

  „Sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, vă așteptăm cu mic cu mare să luați parte la această competiție de înot rezervată copiilor, juniorilor și seniorilor, care va avea loc la bazinul de înot și polo din Subcetate! Veniți să trăim împreună, emoțiile pe care le transmite sportul cu cele mai mari rezultate ale momentului la nivel mondial, din România!”, este unvitația organizatorilor, CSȘ Gloria Arad.

  După 4 ani de absență, Concursul Național de gimnastică aerobică „Aerogym” revine sub o altă formă și alt concept. Toți iubitorii acestui sport și nu numai, sunt așteptați sâmbăta, de la ora 9.30 la sala de sport a Universității „Aurel Vlaicu” din Micălaca. Din partea Aradului vor intra în competiție peste 60 de sportivi de la cele 3 cluburi participante: ACS Asociația CS Gymteam, CS Municipal și Palatul Copiilor.

  UPDATE. Șahul, pe lista competițiilor

  Sâmbătă, 10 iunie, și duminică 11 iunie, de la ora 10:00, în AtriumMall, în zona food court, se va desfășura o nouă ediție a Concursului de Șah Pentru Copii „Șah în Școală”, organizat de către ACS Șah Club Vados Arad și CS Gambitul Damei Iași.
  Vor avea loc șase turnee diferite, pentru clasele pregătitoare: clasa I, clasa a II-a, clasa a III-a, clasa a IV-a, plus un turneu pentru avansați.
  Sistem de joc: elvețian, 7 runde (clasa pregătitoare doar 5 runde). La clasa pregătitoare, partidele se termină prin mat sau prin evaluarea materială a pozițiilor de pe tablă după 15 minute de joc.

  Citește și: Rezultate notabile ale micuților arădeni la concursul internațional „Aerogym”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.