sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Majorări salariale la bibliotecă și muzeu, grație sindicatelor

  de Special Arad | 19 martie 2024, 12:17 PM | Administraţie

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Angajații de la Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol” și de la Complexul Muzeal Arad vor beneficia de majorări salariale, începând chiar din luna aprilie. Măsura este luată la nivel național, grație sindicatelor.

  Creșterea salarială va fi de 20%, în două etape, ca urmare a negocierilor dintre Ministerul Culturii și sindicate.

  „Începând cu veniturile din luna aprilie, toți specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci vor beneficia de majorările salariale pe care le-am convenit cu reprezentanții sindicatelor. Din luna aprilie, angajații din muzee și biblioteci nu vor mai fi discriminați salarial în raport cu alți angajați, care activează pe poziții similare, dar sunt încadrați în alte familii ocupaționale. Aceștia vor primi același procent de majorare salarială de 20%, în două etape”, a precizat Raluca Turcan, ministrul Culturii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca va uitati pe facebook, Ionel Bulbuc spune ca li se datoreaza lor! Cica vine in completarea investitiilor CJA! Pe bune? Nu suntem toti prosti, contrar a ce cred alesii locali (nu stiu ai cui, ca ai mei nu sunt, ne fura doar banii, nimic bun nu am primit, ca aradeni votanti, de la ei)! Minciuni care jignesc inteligenta! Intoarce-ti-va la scoala, macar invatati sa manipulati mai cu perdea!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.