Maiestuoasele lebede de pe Mureș continuă să fascineze trecătorii

  de Special Arad | 16 ianuarie 2016, 6:07 PM | Foto | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  După mai bine de o săptămână de când au fost zărite pentru prima dată, lebedele de pe Mureș continuă să-i bucure cu prezența pe arădenii iubitori de frumuseți naturale nepervertite, localnicii făcându-le „vizite”, în zona Polivalentă, pentru a le admira și hrăni.

  Astăzi, mai mulți oameni au coborât cu grijă pe terenul nămolos al malului și au dat frumoaselor păsări bucăți de pâine, iar pe urmă le-au făcut zeci de fotografii.

  Lebedele, un grup de 11 specimene atât tinere cât și adulte, și-au făcut apariția pentru prima dată în prima săptămână a anului 2016, „croindu-și” cale prin apele înghețate ale Mureșului, în căutare de hrană.

  lebede pe mures (3)
  lebede pe mures (4)
  lebede pe mures (5)
  lebede pe mures (6)
  lebede pe mures (7)
  lebede pe mures (8)
  lebede pe mures (9)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.