luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Mai vine o promovare pentru Arad? Zăbraniul susține miercuri ultimul meci al mini-turneului de promovare în Liga 3

  de Dan Lazăr | 4 august 2020, 6:08 PM | Sport | Zăbrani

  0

  UPDATE. Victoria Zăbrani – Știința Turceni 1-3, în al doilea joc al arădenilor susținut în cadrul mini-turneului de baraj de la Hunedoara. Astfel, câștigătoarea primei ligi a județului Arad ratează promovarea în liga a treia.

  Echipa declarată campioană în prima ligă județeană a Aradului, Victoria Zăbrani, înfruntă – miercuri, începând cu ora 17.30 – cealaltă adversară de la barajul de promovare în Liga 3, Știința Turceni, campioană a judeţului Gorj.

  La Hunedoara, în Regiunea 4 – Grupa A, primul meci a opus, la finele săptămânii trecute, echipele CS Victoria Zăbrani (Arad) și ACS Progresul Ezeriș (Caraș-Severin), partida încheindu-se la egalitate, cu scorul de 1-1 (1-2 la penalty-uri – rezultatul va conta doar în caz de egalitate de puncte la finalul mini-grupei).

  Va fi mai greu pentru noi cu Turceniul, pentru că jucăm miercuri și nu prea avem timp să ne refacem din punct de vedere fizic. În schimb, Ezerișul are timp să-și revină până duminică, suntem dezavantajați un pic de program, dar, totuși, sper să arătăm mai bine cu Turceniul și să câștigăm”, consideră Dorel Mutică, antrenorul Zăbraniului.

  Prima clasată va promova în liga a treia.

  Citește șiVictoria Zăbrani debutează, sâmbătă, la mini-turneul de promovare în Liga 3. Prima adversară de pe stadionul „Michael Klein” este reprezentanta județului Caraș-Severin

  ACS Știința Turceni (GJ)

  Echipa a promovat în L3 și în 2013, rezistând două sezoane și părăsind eșalonul din cauza problemelor financiare, fără a retrograda sportiv. Pregătită de Viorel Cojocaru, speră să readucă gloria fotbalistică, deși are câteva probleme de efectiv din cauza accidentărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.