Mai mulți şoferi au rămas fără permis din cauza vitezei, în urma controalelor polițiştilor în județ

  de Special Arad | 18 septembrie 2022, 7:41 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Rutier continuă activitățile în cadrul Proiectului ROADPOL, destinat conștientizării participanților la trafic cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.

  Astfel, în cursul acestei zile, pe șoselele din județ s-a acționat cu aparatele radar, pentru monitorizarea vitezei de deplasare.

  Pe D.J. 709/B, între Arad – Șofronea, în jurul orei 17,00, un arădean de 47 de ani a condus un autoturism cu viteza de 121 km./h., pe un tronson de drum unde viteza maximă de deplasare este limitată la 70 km./h..

  În jurul orei 18,00, pe aceeași șosea, pe o porțiune unde viteza maximă de deplasare este de 90 km./h., un bărbat de 42 de ani, din Macea, a condus un autoturism cu viteza de 141 km./h..

  În ambele cazuri, șoferii au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

  “Reamintim tututor participanților la trafic că VITEZA EXCESIVĂ ESTE UNA DIN PRINCIPALELE CAUZE GENERATOARE DE ACCIDENTE GRAVE ȘI MORTALE!”, transmit oamenii legii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.