Mai mulți arădeni, condamnați pentru infracțiuni la regimul silvic

  de Special Arad | 5 noiembrie 2021, 7:56 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Sebiș, au pus în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Gurahonț, pe numele a 5 cinci bărbați, condamnați pentru infracțiuni la regimul silvic.

  Un bărbat de 30 de ani, din Prunișor, condamnat la o pedeapsă de 2 ani; un bărbat de 44 de ani, din Prunișor, condamnat la o pedeapsă de 1 an și 6 luni; un bărbat de 42 de ani, din Prunișor, condamnat la o pedeapsă de 4 ani; un bărbat de 45 de ani, din Sebiș, condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni, și un bărbat de 49 de ani, din Prunișor, au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

  În colaborare cu polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, a fost pus în executare cu mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistrații Judecătoriei Arad pe numele unui bărbat de 44 de ani, din Zărand, care are de executat o pedeapsă de 1 an și 8 luni, și împreună cu polițiștii din Vladimirescu a fost pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 10 luni, emis pe numele unui tânăr de 27 de ani, din Vladimirescu.

  Cei doi au fost condamnați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind încarcerați în Penitenciarul Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.