duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai multe străzi, fără apă potabilă. Continuă montarea contoarelor inteligente

  de Special Arad | 15 august 2023, 10:45 AM | Știri Arad

  0

  Compania de Apă anunță că miercuri, 16.08.2023, în intervalul orar 09:00 – 17:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe străzile str. Ion Câmpineanu (între str. Șt. Tenețchi și str. Păcurarilor), str. Nouă (între str. Șt. Tenețchi și str. Păcurarilor), str. Fântânii (între str. Șt. Tenețchi și str. Păcurarilor), str. Faurilor (între str. Șt. Tenețchi și str. Păcurarilor), str. Păcurarilor, str. I. Creangă, str. Anton Pann, str. Zambilelor, str. Călțunaș, str. Șt. Tenețchi, str. Măgurele.

  Motivul întreruperii pe aceste străzi este montarea contoarelor inteligente.

  Montarea contoarelor inteligente este gratuită și se face etapizat, pe cartiere și pe străzi, după un program stabilit cu antreprenorul care a câștigat contractul de lucrări, astfel că urmează, în perioada următoare, ca apa potabilă să fie oprită temporar și pe alte străzi.

  Clienții din zonele afectate vor primi notificări la domiciliu cu cel puțin 24 ore înainte. De asemenea, anunțurile vor fi publicate pe website-ul Companiei de Apă Arad – www.caarad.ro și pe pagina Facebook Compania de Apa Arad SA.

  „Rugăm utilizatorii să faciliteze accesul si recomandăm să își asigure, din timp, o rezervă de apă pentru consum și menaj”, transmite Compania de Apă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.