vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mai multe străzi din Arad au rămas fără gaz! Când se va relua alimentarea

  de Special Arad | 17 martie 2022, 12:08 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.

  Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din municipiul Arad pe strazile: Cardos Iacob, Grigore Alexandrescu, Selimbar, Ciocarliei, Veronica Micle, Dornei, Badea Cartan, Barsei, Vasile Ureche, Putnei, Margaritar, Remus, Nicola Alexici, Malul Muresului, Ialomita, Spatarul Borcea, Emil Garleanu, in data de 17 martie incepand cu ora 11:00, ca urmare a unui incident survenit la reteaua de distributie gaze naturale.

  Echipele companiei lucreaza in vederea remedierii situatiei, reluarea treptata a alimentarii cu gaze naturale fiind estimata a se realiza pe parcursul zilei de 17 martie, incepand cu ora 17:00, in functie de prezenta la domiciliu a  consumatorilor afectati, masura fiind necesara pentru efectuarea operatiunilor in conditii de siguranta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.