sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Mai există și omenie! Un arădean a înapoiat un portofel plin cu bani și acte

  de Special Arad | 17 iunie 2020, 5:46 PM | Știri Arad

  0

  În data de 16 iunie, în jurul orei 09:45, unui echipaj al Direcției Generale Poliția Locală Arad, aflat în patrulare auto pe strada Banul Mărăcine, i s-a solicitat să oprească. N.M.D, în vârstă de 50 de ani, a predat polițiștilor locali un portofel cu acte și bani, menționând că, aflându-se în trafic, la volanul autoturismului său, a observat faptul că din mașina în mers din fața sa a căzut un portofel (probabil uitat pe capota mașinii), fără ca cei din autoturismul respectiv să sesizeze aceasta.

  Cetățeanul, semnalizând fără succes oprirea autoturismului către conducătorul mașinii în care se afla păgubitul, a luat portofelul pierdut și l-a predat echipajului de poliție locală.

  Angajații DGPL au încercat să predea bunul la domiciliul persoanei respective, care, însă, nu era acasă. Drept urmare, a fost contactată o vecină care i-a transmis că poate contacta Poliția Locală prin numărul de telefon al dispeceratului.

  Ulterior N.V., în vârstă de 80 de ani s-a prezentat la sediul Direcției Generale Poliția Locală Arad de pe strada Victoriei 35-37, de unde și-a recuperat portofelul, având conținutul intact. Prin implicarea exemplară a tuturor persoanelor de bună credință menționate, concetățeanul nostru a fost înștiințat că poate reintra în posesia banilor și actelor în mai puțin de o oră.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.