vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai e puțin și începe Festivalul Internaţional de dans și muzică „Ghiocelul de Argint”!

  de Special Arad | 8 aprilie 2015, 5:55 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Palatul Copiilor Arad organizează în perioada 17-19 aprilie Festivalul Internaţional de dans și muzică „Ghiocelul de Argint”. Compeția aflată la a  XXII ediție este organizată sub egida Ministerul Educaţiei şi Cercetării  Ştiinţifice şi cu sprijinul ISJ Arad. Deschiderea evenimentului va avea loc sâmbătă, 18 aprilie, la Teatrul Clasic Ioan Slavici, începând cu orele 10.

  Trupe valoroase şi solişti  talentaţi

  În jur de 700 de participanți din ţară  şi străinătate se vor întrece anul acesta la festival. Concursul de dans va debuta sâmbătă, 18 aprilie, la orele 10.15 după Festivitatea de deschidere, la Teatrul Ioan Slavici. Competiția de la canto va fi găzduită de Teatrul de Marionete tot sâmbătă, 18 aprilie, începând cu orele 11. În jur de 15 copii între6 la 18 ani vor reprezenta Cercul de Canto, coord. de prof. Laura Roșu. Pentru a putea participa la această competiție internațională 30 de soliști au trecut recent printr-o preselecție.

  La dans sportiv Palatul Copiilor va fi reprezentat  de Trupa Azucar, coordonată de prof. Ioana Lung în timp ce dansul modern va concura cu trupele Baby Star I, Baby Star II,  Mirabela, Stil I  și Stil II,  pregătite de prof. Mirela Cosma. În jur de 20 de judeţe din ţară şi cinci ţări din străinătate şi-au anunţat participarea anul acesta la festival.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.