ExclusivMagistrații de la Făgăraș au de lucru: un martor-bombă aruncă în aer „Cazul Nadăș”!

  de Alin Olteanu | 30 May 2014, 1:36 PM | Investigaţii | Topic special

  3

  Miercuri, 28.05.2014, la Judecătoria Făgăraș a fost depusă o cerere-BOMBĂ de intervenție prin care s-ar părea că se identifică ADEVĂRAȚII moștenitorii  Forestierei Nadăș. Dacă aceasta este admisă de judecători, atunci moștenitorii Nadășului sunt alții decât cei stabiliți de instanță!

  Din nou, dacă e admisă cererea, multe vor fi întrebările la care… mulți vor trebui să răspundă! Spre exemplu… de ce judecătorii, care potrivit legii aveau îndatorirea să stăruie, prin toate mijloacele legale, pentru a preveni orice greşeală privind aflarea adevărului în cauză nu au făcut acest lucru? Poate pentru ca au uitat că pot să dispună administrarea probelor pe care le considerau necesare, precum şi alte măsuri prevăzute de lege, chiar dacă părţile se împotrivesc?…  Oare cel cu împotrivirea n-a fost cumva avocatul familiei Colțeu, avocat care ar fi fost șeful unui anumit judecător (ce-i drept, pe atunci învățăcel…)- parte a completului care retroceda toată suprafața Nadășului?

  Acum… Cine a intervenit în proces? Un domn în vârstă, care trăiește în București (deocamdată nu avem acordul său pentru a-i face public numele…) și căruia Grosz Elena îi datora suma de 2.000.000 lei – o sumă enormă la acea vreme! În continuare, doamna Grosz Elena, a fost moștenită, cu activul și pasivul moștenirii, adică bunuri dar și datorii, de către nimeni alta decât Ecaterina Mairovitz ! Iar pe Ecaterina Mairovitz… cică a moștenit-o familia Colțeu!

  Ceea ce e cert și sigur chiar dacă ne repetăm… miercuri, la Făgăraș, s-a făcut o cerere de intervenție în proces și mai mult decât faptul că Elena Grosz datora suma de două milioane amintită, intervenientul era și proprietarul unor acțiuni ale Forestierei Nadăș – aproximativ 80% din valoarea totală a acestora!!!

  Și, de subliniat este că suprafața aferentă procentelor nu se potrivește deloc cu ceea ce au revendicat Colțeii… ceea ce înseamnă că suprafețele atribuite prin sentință acestora sunt mult mai mari (dublu!) decât cele din documente.

  Procesul se reia în septembrie dar, până atunci, Special Arad va dezvălui informații bombă despre acest caz. Așadar, rămâneți online!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bafta la stabilirea adevarului !!! In primul rand pentru ca e de folos satenilor, adica oamenilor simpli dar cu un bun-simt mult prea elegant pentru fetele judecatorilor in cauza. Oamenilor care, prin simplitatea lor nu au uitat de respectul fata de copii si familie, asa cum a uitat judecatorul care poate imparti carduri pentru a se simti bine..la mare……fericita dansului si copilul ei…
   Dar, haide, sa stiti si voi, domnulilor avocat si judecatorul care ne-ati facut “oieri şi porcari” si părerea pe care o au ţăranii despre voi:
   Pe-acest străvechi aşezământ
   Au reuşit incompetenţii
   Să dea unor ţărani subvenţii,
   Iar alţi ţărani n-au nici… pământ!
   epigramă de Mihai Enachi

   +1 voturi
   +1
   -1
   • cei de acolo care stau pe langa padure nu merita nici sa faca un pas in padurea aia , cei de la oras mergeti pe acolo sa vedeti ce masacru fac „nadasenii” adica majoritatea vinituri de cine sti pe unde ca „nadaseni” nu cred ca mai sunt

    --1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.