Magazin gratis pentru refugiații din Ucraina, la Arad

  de Special Arad | 31 martie 2022, 7:09 PM | Social Media

  0

  Asociația Gai – Cartierul Nostru a ieșit din nou „la rampă” în mediul rețelelor sociale, unde membrii acestora au strâns donații de la arădeni, și nu pentru prima dată. De data aceasta, donațiile au ajuns într-un magazin creat special pentru refugiații din Ucraina. Momentan, magazinul așteaptă în continuare donațiile arădenilor pentru a ajunge la cei care au nevoie.

  Postarea celor de asociație:
  „Atunci când oamenii au început să fugă din calea războiului, era iarnă, iar temperaturile erau foarte scăzute. Cu toții speram ca acest nemilos conflict să se termine cât mai curând.
  Iată însă că ne-a prins primăvara, iar refugiații din Arad au din ce în ce mai mare nevoie de haine și încălțăminte adecvate.
  Cu ajutorul voluntarilor, al Asociației Dalia și Alt Arad, dar și Aradul Civic, am amenajat un “magazin efemer” în incinta depozitului de pe Poetului 105-107. Acesta a fost posibil mulțumită donațiilor voastre, pentru care ne înclinăm, și facem din nou apel la înțelegerea voastră pentru a dona doar obiecte în stare bună și foarte bună.
  Așadar, dacă găzduiți sau cunoașteți familii de refugiați, îi puteți îndruma cu drag către noi. Vor găsi, atât pentru adulți, cât și pentru copii, încălțăminte, îmbrăcăminte, jucării, produse de igienă, dulciuri și alimente neperisabile.””

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.