joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „Mafia fotbalului arădean”, mesaj care a ajuns până la… Messi! Suporterii Bătrânei Doamne i-au făcut cunoscuți în Qatar pe Meszar și pe Falcă

  de Lucian Dănilă | 28 noiembrie 2022, 9:19 AM | Sport | Topic special

  0

  Un grup de suporteri arădeni se află în aceste zile în Qatar și asistă la câteva meciuri ale Campionatului Mondial de fotbal disputat în această țară.

  Arădenii nu s-au dus în Asia cu mâinile goale. Aceștia au adus cu ei mai multe bannere cu însemnele echipei locale, dar și pe acelea care-i reprezintă pe Alexandru Meszar și pe fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, personajele despre care se spune că au blocat în vară preluarea clubului de grupul de investitori format din arădenii Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada.

  Bannerul cu însemnele echipei UTA a fost afișat chiar sub ochii superstarului argentinian Leo Messi la meciul pe care Argentina l-a câștigat cu scorul de 2-0 în fața Mexicului, partidă în care Messi a deschis scorul și apoi a oferit pasa de gol pentru Fernandez.

  libera 2

  Fanii prezenți pe stadioanele katareze sunt membrii ai facțiunii „Neuman’s” și afișează cu fiecare ocazie pe care o au mesajul „Mafia fotbalului arădean”. Se știe faptul că peluza arădeană a cerut la fiecare meci disputat de UTA în actuala stagiune plecarea lui Alexandru Meszar din club. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.