vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mafia „copy-paste” în România! A plătit trei bărbaţi ca să incendieze maşina fostului iubit

  de Special Arad | 1 aprilie 2015, 6:15 PM | Naţional

  0

  O tânără certată cu partenerul a vrut să se răzbune şi i-a incendiat acestuia maşina de lux, în valoare de 50.000 de euro, potrivit România TV.

  Aceasta a cerut ajutorul unor tineri cu vârste cuprinse între 22-25 de ani. Tânăra i-a plătit cu 800 de lei să incendieze maşina fostului iubit. Aceştia au dus la bun sfârşit planul, iar maşina a fost distrusă. Bărbatul s-a dus, însă, la poliţie, pentru a descoperi vinovatul.

  În urma anchetei poliţiei, femeia a fost reţinută, împreună cu cei trei tineri. Toţi patru au fost plasaţi în arest preventiv. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedepse de până la 10 ani închisoare.

  Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 25 ani, care, în schimbul unor sume de bani, au participat la incendierea autoturismului menţionat.

  Deşi, iniţial au existat date conform cărora cei în cauză au părăsit teritoriul României, au fost continuate verificările şi exploatate informaţiile obţinute, astfel încât doi dintre tineri au fost depistaţi pe raza municipiului Bucureşti iar cel de-al treilea a fost localizat de poliţiştii secţiei 16, în judeţul Vrancea, scrie România TV.

  Urmare a incendierii, autoturismul a fost distrus în proporţie de 90 %, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 45.000 de euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.