joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  M-am trezit în plină furtună, am vrut să donez sânge și m-am ales cu un semafor spart

  de Special Arad | 24 iunie 2014, 5:18 PM | Recomandările editorilor | Strada | Video

  0

  La șase dimineața, imaginea de afară era ca după un bombardament atomic, când norii radioactivi și unda de șoc pun stăpânire peste zona puternic afectată de detonație. Am crezut că rușii s-au supărat așa de tare pe noi, încât s-au gândit să trimită o rachetă ICBM cu mai mulți vectori nucleari spre România. Apoi am realizat că divinitatea a rânduit o furtună splendidă peste orașul nostru.
  Patru ore mai târziu mi s-a făcut o poftă de donat sânge în miezul Aradului și direct în autobuzul celor de la Asociația React, Vodafone România și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Arad; e o campanie din cadrul caravanei „O șansă pentru viață”, care va ajunge în acest an în peste 20 de orașe din Romania. Azi a fost Aradul. Am pierdut autobuzul….

  Urmările furtunii de azi dimineață: un semafor avariat din cauza unor bucăți cazute de pe fațada Palatului Cenad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.