M-am trezit în plină furtună, am vrut să donez sânge și m-am ales cu un semafor spart

  de Special Arad | 24 iunie 2014, 5:18 PM | Recomandările editorilor | Strada | Video

  0

  La șase dimineața, imaginea de afară era ca după un bombardament atomic, când norii radioactivi și unda de șoc pun stăpânire peste zona puternic afectată de detonație. Am crezut că rușii s-au supărat așa de tare pe noi, încât s-au gândit să trimită o rachetă ICBM cu mai mulți vectori nucleari spre România. Apoi am realizat că divinitatea a rânduit o furtună splendidă peste orașul nostru.
  Patru ore mai târziu mi s-a făcut o poftă de donat sânge în miezul Aradului și direct în autobuzul celor de la Asociația React, Vodafone România și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Arad; e o campanie din cadrul caravanei „O șansă pentru viață”, care va ajunge în acest an în peste 20 de orașe din Romania. Azi a fost Aradul. Am pierdut autobuzul….

  Urmările furtunii de azi dimineață: un semafor avariat din cauza unor bucăți cazute de pe fațada Palatului Cenad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.