M-am dus la Primărie ca să strig în gura mare „Bă, Cristi!”. „Nu vă supărați, nu l-ați văzut pe Cristi?”

  de [email protected] | 16 martie 2016, 4:07 PM | Gonzo | Pamflet | Video

  5

  E o zi tristă pentru fumătorii de rând de pe aceste meleaguri românești, în special pentru Cristi. Începând de mâine, din data de 17 martie a.c., nu doar câinele de pază îl va împiedica să fumeze în liniște și pace, ci inclusiv Legea nr. 15/2016, care interzice categoric fumatul în spațiile publice închise. Din acest moment, nu se va mai fuma în restaurante și cluburi, în școli și spitale, nici măcar în spațiile libere din apropierea locurilor de joacă pentru copii sau școli și, după cum se-nțelege de la sine, nici în clădirile publice, cum ar fi Primăria.

  Am fost curios să aflu ce părere are despre acest lucru faimosul „Bă, Cristi”. Ceva-mi spunea că-l voi găsi la Primăria Municipiului Arad, dar… din păcate… m-am înșelat amarnic.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Hai mă, Gigi, că nu e greu! Să mai încercăm o dată, împreună, și poate observi conexiunea pe care tocmai tu ai făcut-o fără să-ți dai seama: acest Cristi nu este lăsat să fumeze de un câine. M-am dus la Primărie „ca să-l caut pe Cristi”, în ideea că am vrut să văd dacă se respectă legea antifumat și la Primărie sau nu. Și nu l-am găsit, fir-ar să fie, semn că da, se respectă legea. Ai văzut, Gigi? Umor rafinat de mahala, de clasa a 4-a! 😛

    +5 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.