luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lumea muzicală a pierdut încă un superstar! George Michael a murit la vârsta de numai 53 de ani

  de - | 26 decembrie 2016, 10:56 AM | Internaţional | Topic special

  0

  Starul, care și-a lansat cariera cu trupa Wham! în anii 1980 şi mai târziu a continuat succesul său ca interpret solo, „a murit în pace acasă”, în locuinţa sa din Oxfordshire, în ziua de Crăciun, a declarat impresarul său, scrie Mediafax.

  Cauza morţii artistului ar fi fost insuficienţa cardiacă, potrivit managerului cântăreţului, Michael Lippman, citat de Press Association.

  Poliţiştii anchetează moartea lui George Michael drept „neaşteptată, dar nu suspicioasă”, mai relatează aceeaşi sursă, citată de CNN.

  Poliţia a declarat că Serviciul de Ambulanta South Central a fost chemat la o proprietatea sa din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMT (15:42 ora României). Ulterior, Poliţia a anunţat că nu au existat circumstanţe suspecte.

  Într-o declaraţie, impresarul lui George Michael a spus: „Cu mare tristeţe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate şi prieten, George a trecut în nefiinţă acasă după perioada de Crăciun”.

  Michael, care s-a născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

  La începutul acestei luni s-a anunţat că producătorul şi compozitorul Naughty Boy lucra cu Michael la un nou album.

  „Familia cere ca intimitatea lor să fie respectate în această perioadă dificilă şi emoţională. Nu va fi nici un comentariu în acest stadiu”.

  În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.

  După tratamentul într-un spital din Viena, el a apărut cu lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra şi a declarat că a fost fericit că a supravieţuit.

  Medicii i-au spus că a efectuat o traheotomie pentru a menţine căile respiratorii deschise şi el a fost inconştient pe o parte a tratamentului din spital.  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.