joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Luis Suarez a vizitat cartierul Sânicolaul Mic :) A mușcat din fiecare stradă!

  de Lucian Dănilă | 2 iulie 2014, 11:25 AM | Pamflet | Știri Arad

  0

  Suntem în plină febră a Mondialului din Brazilia, competiție care pe lângă golurile foarte spectaculoase, ne va rămâne în amintire și prin mușcătura uruguaianului Luis Suarez, cel care a lăsat urme destul de adânci pe umărul lui Chiellini și a cărui suspendare a atras mari polemici.

  Fotbalistul sud-american se pare că a vizitat și cartierul arădean Sânicolaul Mic. Beneficiind de bunăvoința celor de la Primărie, cartierul a fost asfaltat în urmă cu nu mulți ani. Dar s-a făcut în cel mai pur stil românesc: fără calitate. Astfel, pe fiecare stradă apar fisuri. Luis Suarez a lăsat semne peste tot pe unde a trecut, lăsând urme de „mușcături” pe aproape fiecare stradă, deși noi ne-am rezumat doar la câteva dintre ele.

  IMG_20140628_174332

  Vedeta lui Liverpool a început demult să viziteze cartierul, străzile purtând urmele „mușcăturilor” sale  de ceva ani. Cei care trebuie să se ocupe de reparații se pare că nu mai au nici amalgam pentru plombe. Vin, decapează și pleacă…

  Urmăriți doar câteva dintre mostrele „mușcăturilor” lăsate în asfaltul din Sânicolaul Mic în galeria foto de mai jos.

  IMG_20140628_174531

  NOTĂ: Am scris de atâtea ori serios despre acest subiect încât sunt aproape de a ne plictisi… I-am dat de această dată un iz de glumă pentru că niște glume proaste ni se par și intervențiilecelor care trebuie să se ocupe de această problemă. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.