duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lugojul nu a trăit așa ceva în toată istoria! Elogii pentru arădeni

  de Lucian Dănilă | 24 iunie 2014, 11:36 AM | Sport | Topic special

  0

  UTA Bătrâna Doamnă a promovat în liga a treia iar ecourile încă continuă. Atmosfera creată de fanii arădeni în orașul bănățean i-a făcut pe jurnaliștii din Lugoj să scrie în termeni elogioși despre evenimentul de sâmbătă seara.

  „Peste 1.000 de suporteri ai echipelor UTA Arad și Retezatul Hațeg au luat cu asalt municipiul Lugoj, mai exact stadionul municipal, acolo unde a avut loc o partidă de baraj dintre cele două echipe ale diviziei a patra de fotbal din România. Câștigătoarea barajului urmează să se califice în divizia a treia, acesta fiind și motivul pentru care audiența a fost una așa de numeroasă. Cele două galerii au străbătut peste 100 de kilometri fiecare, însă drumul a meritat, cel puțin pentru echipa câștigătoare, care a făcut o atmosferă de vis. Măsurile de securitate au fost și ele pe măsura evenimentului, zeci de jandarmi și polițiști fiind cu ochii pe cele două galerii, pentru a preîntâmpina orice problemă pe care fanii înfocați ar fi putut să o provoace. Suporterii au venit la meci cu fulare, steaguri imense, fumigene și vuvuzele, atmosfera creată pe stadionul municipal din Lugoj fiind una cum nu s-a mai văzut la Lugoj niciodată”, scrie lugojeanul.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.