Ludovic Orban a pus o serie de condiții pentru a reveni în PNL

  de - | 26 October 2021, 10:54 AM | Politikos

  0

  Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, și-a anunțat marți, în plenul Camerei Deputaților, demisia din grupul parlamentar liberal. Orban rămâne totuși membru al partidului, însă pune condiții:

  „Nu-mi dau încă demisia din PNL, este partidul căruia i-am dedicat toată viața matură, m-am luptat pentru ideile liberale și așa voi fi în continuare. Pentru a rămâne în PNL și pentru a mă întoarce în grupul parlamentar PNL trebuie îndeplinite câteva condiții:

  – Conducerea ruptă de realitate din cauza unui nor de prafuri trebuie să se ducă acasă.

  – Deputații PNL să renunțe la golf, eu personal nu vreau să joc golf.

  – PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele la chiriașul de la Cotroceni.

  – Țara plutește în derivă pentru că cel care trebuia să stea la cârmă probabil pescuiește în momentul de față sau s-a dus la schi”, a declarat Orban.

  Sursa: stiripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.