marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lucrările la noul pod peste Mureș vor afecta traficul rutier miercuri seara

  de Special Arad | 8 mai 2023, 1:04 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Miercuri, 10 mai 2023, începând cu ora 20.00 până la ora 24.00, constructorul contractat de municipalitatea arădeană pentru realizarea proiectului „Lucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare” va transporta structura metalică pentru tablierul noului pod peste râul Mureș.

  Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi: strada Ticu Dumitrescu, strada Coloniștilor și strada Economului. Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasare mijlocului de transport agabaritic.

  „Ne cerem scuze locatarilor din zonă pentru tot deranjul produs și le mulțumim anticipat pentru înțelegere!”, transmite Primăria Arad.

   

  •  Citește și: Cum va arăta exact noul pod peste Mureș? Angajații Primăriei ne-au arătat proiectul tehnic

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.