joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare se închid pe timpul de iarnă

  de Special Arad | 18 decembrie 2019, 8:18 AM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. În această săptămână, în Municipiu se execută lucrări de refacere provizorie a carosabilului pentru conservare pe timp de iarnă a lucrărilor executate în cadrul contractelor de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad şi CL3 – Reabilitare reţea canalizare în Arad.
  În scopul minimalizării disconfortului, pentru lucrările la reţele de canalizare aflate în intersecţiile Bulevardului Revoluţiei cu străzile Crişan, Cloşca şi Mircea Stănescu, antreprenorul va executa lucrări de compactare şi umplere a tranşeelor în perioada 17.12.2019 – 19.12.2019, interval orar 10:00 – 16:00.
  Aceleaşi lucrări de compactare şi de umplere se vor executa atât de-a lungul Bulevardului Revoluţiei, pe partea opusă Primăriei, cât şi pe Calea Aurel Vlaicu, tronsoane cuprinse între străzile Vasile Conta – Şcoalei şi Dâmboviţei – Făt Frumos (calea ferată).
  Lucrările la reţeaua de apă de pe Calea Radnei vor fi completate în acelaşi regim, în această perioadă executându-se lucrări de refacere provizorie şi pe acest sector.
  Cu excepţia lucrărilor din intersecţii, care se desfăşoară conform programului menţionat mai sus, lucrările executate pe partea carosabilă, respectiv pe banda de parcare, cu afectarea primei benzi de circulaţie, urmează un program de lucru de luni până sâmbătă, interval orar 08:00-18:00.
  „Pe această cale, dorim să solicităm conducătorilor auto să evite pe cât posibil parcarea autovehiculelor în zonele marcate, pentru a facilita executarea acestor lucrări într-un timp cât mai scurt.
  Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, spun reprezentanții Companiei de Apă Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.