Lucrări de supraînsămânțare pe Bulevardul Revoluției

  de Special Arad | 19 May 2022, 6:33 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.

  Timp de două săptămâni la nivelul municipiului Arad se vor executa lucrări de supraînsămânțare a gazonului pe o suprafață de aproximativ 35.000 mp. Se intervine la nivelul Bulevardului Revoluției, tronsonul cuprins între Teatru Clasic “Ioan Slavici” și Piața Drapelului.

  Joi, 19.05.2022, operatorul de spații verzi contractat de municipalitate a demarat lucrările de supraînsămânțare la nivelul zonei verzi cuprinse între Palatul Administrativ și str. Crișan, sensul de mers spre Podgoria, iar mâine lucrările vor continua pe celălalt sens. Pentru a asigura o nivelare a suprafeței supusă intervenției, se execută și lucrări de nisipare cu ajutorul unui utilaj special care împrăștie nisipul la grosimea dorită.

  Următorul cvartal ce va intra în lucru de luni, 23.05.2022, este cel delimitat de străzile Crișan și Ion C. Brătianu.

  Reîmprospătarea gazonului prin supraînsămânţare este necesară când se înregistrează un procent destul de ridicat de degradare la nivelul acestuia, s-a subţiat din cauza arborilor care cresc şi-l umbresc sau a fost năpădit de buruieni.

  Este pentru prima dată în ultimii 5 ani când se execută astfel de lucrări la nivelul spațiului verde de pe bulevardul central al municipiului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.