Lucrări de igienizare la secțiile Spitalului Județean Arad

  de Special Arad | 6 februarie 2019, 7:46 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La mai multe secții din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au loc, zilele acestea, lucrări de igienizare. Este vorba despre zugrăvirea și vopsirea unor saloane și holuri dar și despre înlocuirea linoleumului antibacterian medical, acolo unde acesta este degradat.
  ”Am început lucrările de igienizare pe secțiile Oncologie și Psihiatrie. Aici sunt zugrăvite mai multe saloane și o parte din holuri. În paralel cu aceste lucrări, în clădirea mare a spitalului, pe holuri dar și pe diferite secții se montează și se înlocuiește linoleumul medical. Aceste lucrări au loc periodic, din veniturile spitalului dar și cu ajutor de la Consiliul Județean Arad”, a explicat ec. Carmen Lucuța, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.
  Zilele trecute a fost igienizată și o parte a holurilor din clădirea mare a spitalului, unde urmează să se înlocuiască și linoleumul medical.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.