Lucian, ce tragedie… Acum vei construi case în cer. Aici ai lăsat doi copii fără tată și o soție în lacrimi. Ineul e din nou în doliu

  Lucian era un meșter iscusit. Era priceput în a construi case din lemn, iar prin priceperea sa a făcut multe familii fericite, atât aici, în Ineu, în județul Arad, cât și în alte părți, inclusiv în Germania. Chiar în urmă cu două săptămâni a fost în Bavaria unde a finalizat o casă.

  S-a întors acasă și s-a bucurat de familia lui minunată, s-a întors la soția sa și la cei doi copii, un băiat și o fetiță de câteva luni. S-a bucurat până în această după amiază, o după amiază mohorâtă și tristă, o după amiază în care viața lui Lucian Mircea Ilisie s-a frânt precum un fir de ață… Avea doar 37 de ani… Un panou de lemn a căzut pe el chiar la sediul firmei pe care o conducea. A fost fatal. „A suferit leziuni incompatibile cu viața”, au mai putut să spună medicii care au venit să-l salveze.

  Lucian va construi acum case în cer. Aici, pe pământ, lasă îndoliată o soție, Ioana, care i-a fost mereu alături și pe cei doi copii atât de frumoși. Este doliu la Ineu, un oraș greu încercat în ultimele două săptămâni, perioadă în care alți doi tineri au murit în accidente petrecute în apropierea localității.

  Constructorul din Ineu s-a stins strivit tocmai de materialele cu care era atât de… prieten, cu care își câștiga cinstit pâinea, pe care le-a manevrat cu migală lăsând în urma sa cămine care au oferit căldură și liniște atâtor oameni.

  E tristețe la Ineu, e o zi mohorâtă, o zi în care și cerul parcă plânge pentru dispariția prematură a încă unui om de valoare, un tânăr dedicat familiei și meseriei sale…

  CITEȘTE ȘI:

  Lucian, un tânăr din Ineu, a murit în această după amiază strivit de un panou de lemn!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.